Vind bedrijven bij u in de buurt!

Zoek & vind bedrijven door heel Belgie

Bedrijven-vinden.be geeft u een overzicht van Belgische bedrijvengidsen met betrekking tot een groot aantal onderwerpen.
 

Tevens kunt u via elke bedrijvengids direct in contact komen met meerdere bedrijven tegelijk.

Voor bedrijven...

Bedrijven kunnen zich nu geheel gratis en vrijblijvend aanmelden voor een gerelateerde bedrijvengids.

Vergroot hiermee de vindbaarheid van uw bedrijf op het internet. Tevens brengen wij u in contact met potentiële klanten.

Meer informatie vind u via: veel gestelde vragen. Heeft u een andere vraag of een opmerking, neem dan contact met ons op.


Bedrijven

Veel gestelde vragen (voor bedrijven)

1. Wie zijn jullie?

Het bedrijf achter de bedrijvengidsen is "JBB Media":

JBB Media
Schermerslaan 147 A
3705 GM Zeist
http://www.jbb-media.nl
KvK: 39089428

2. Hoe kan ik mijn bedrijf aanmelden?

Voor het aanmelden van uw bedrijf, kunt u naar de desbetreffende bedrijvengids gaan. Rechtsboven in beeld vindt u in het menu een kopje "Aanmelden". Vervolgens kunt u daar de instructies volgen.

3. Is het echt geheel gratis en vrijblijvend?

Een gedeelte van de bedrijvengidsen zijn momenteel gratis. Er wordt geen omzet gegenereerd op wat voor manier dan ook. In de toekomst zal dit waarschijnlijk veranderen. Hoe dit precies ingevuld gaat worden, zal nog bepaald worden.

We willen de bedrijvengidsen eerst goed in de markt zetten en dan pas vinden we het rechtvaardig om deze commercieel te maken. Een ding is in ieder geval wel zeker, mocht er iets veranderen, zult u nooit ineens een factuur ontvangen. Voor betaalde diensten werken we sowieso altijd met vooraf betalen voor een bepaalde periode.

Indien er wijzigingen plaatsvinden, zullen wij u daarvan op de hoogte stellen. Mocht u die e-mail bijvoorbeeld niet lezen dan zult u nooit hoeven te betalen. Het enige dat er dan kan gebeuren, is dat uw vermelding verwijderd wordt. U kunt te allen tijde uitstappen zonder enige kosten en verplichtingen.

Sommige websites zijn inmiddels niet meer gratis. U kunt zich echter altijd geheel gratis en vrijblijvend aanmelden, omdat er wordt gewerkt met een gratis proefperiode van 30 dagen. Indien u na deze periode geen actie onderneemt, zult u nooit hoeven te betalen. Uw vermelding blijft vervolgens gratis op de website staan, alleen zal deze verdwijnen uit onze overzicht pagina's en het zoeken op postcode. Wilt u voordat u zich aanmeldt alvast de precieze prijzen ontvangen of zijn er vragen of onduidelijkheden, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier op de desbetreffende bedrijvengids. We staan u graag te woord.

4. Er zijn genoeg andere bedrijvengidsen, waarom zou ik voor jullie kiezen?

JBB Media is gestart met deze bedrijvengidsen uit onvrede over de gang van zaken bij andere bedrijvengidsen. Vaak rekenen deze een belachelijk hoog bedrag per jaar, terwijl de bedrijvengids amper gepromoot wordt. Tevens zien we dat zulk soort bedrijvengidsen niet goed worden gevonden in zoekmachines.

Bedrijven die hebben deelgenomen aan zo'n concept, komen er na een tijd achter dat een vermelding op zo'n website niets voor hen oplevert. Er wordt gewerkt met automatische incasso. Na een jaar wordt het contract automatisch verlengd, waardoor bedrijven ongewild nog langer aan een contract vastzitten. Wij vinden deze manier van handelen niet fair.

Ons concept is uniek, omdat het een bedrijvengids is, maar de bezoekers hebben tevens de mogelijkheid om een e-mail te sturen naar meerdere bedrijven tegelijk. Bezoekers kunnen op die manier gemakkelijk offertes vergelijken, zonder dat het ze veel tijd kost.

Bij veel bedrijvengidsen op het internet is het mogelijk om recensies te plaatsen over een bedrijf. Wij hebben er bewust voor gekozen om deze mogelijkheid weg te laten. Uit onderzoek is gebleken dat het grootste gedeelte van deze recensies nep zijn. Bedrijven proberen zichzelf in een goed daglicht te plaatsen, terwijl ze het omgekeerde doen bij concurrenten.

Dit zijn enkele voorbeelden, waarbij wij ons onderscheiden van de gevestigde orde. Zoals u kunt lezen, hebben wij een andere filosofie en werkwijze.

5. Wat zijn de voordelen van een vermelding?

Hieronder volgen enkele redenen om uw bedrijf aan te melden:

- Indien u een website heeft, is het belangrijk dat er een link naar uw website voorkomt op goede andere websites over hetzelfde onderwerp. Uw eigen website wordt hierdoor beter gevonden in zoekmachines.

- Bezoekers komen voornamelijk via zoekmachines op onze website terecht en via die weg heeft u meer exposure voor uw bedrijf. Het is van belang om via belangrijke wegen goed vindbaar te zijn.

- Wij kunnen u in contact brengen met potentiële klanten.

6. Ik ben mijn logingegevens kwijt?

Indien u uw logingegevens kwijt bent, kunt u naar de desbetreffende bedrijvengids gaan.

Rechtsboven in beeld vindt u in het menu een kopje "Inloggen". Onderaan op de pagina "inloggen" vindt u een link: "logingegevens opvragen". Via die weg kunt u een nieuw wachtwoord opvragen aan de hand van het e-mailadres dat gekoppeld is aan uw account.

7. Ik zie mijn vermelding niet op de website staan?

Nadat u zich heeft aangemeld, wordt uw vermelding pas actief nadat er is ingelogd en het veld "Omschrijf uw werkzaamheden" is opgegeven. Vervolgens zult u te zien zijn op de desbetreffende bedrijvengids.

8. Ik krijg een melding dat mijn website niet goed is opgegeven?

Indien u bij het aanmelden of wijzigen de melding krijgt dat uw website niet goed is opgegeven, controleer in dat geval eerst de opgegeven website. Zorg ervoor dat de url geen spaties, komma's etcetera bevat. Door de opgegeven website / url te kopiëren en te plakken in uw browser, kunt u nagaan of de website / url juist is opgegeven en of u bij uw website uitkomt.

Mocht de melding nog verschijnen nadat u al deze controles heeft uitgevoerd dan bevat uw website waarschijnlijk technische fouten. Dit kunt u controleren door bijvoorbeeld op de volgende link te klikken:

HTTP / HTTPS Header Check

Geef vervolgens de url van uw website op en klik vervolgens op "submit". Het resultaat van deze actie moet de volgende term bevatten: "HTTP/1.1 200 OK". Mocht dit niet het geval zijn, is er iets mis met uw website en dient u met bovenstaande informatie contact op te nemen met de webmaster van uw website.

In dat geval kunt u uw bedrijf alvast aanmelden zonder de website op te geven en als de problemen verholpen zijn, kunt u in een later stadium de website alsnog toevoegen.

9. Hoe kan ik meerdere vestigingen aanmelden?

Het aanmelden van meerdere vestigingen is mogelijk. Doordat vestigingen zich vaak los van elkaar aanmelden, moet er voor elke vestiging een apart account worden aangemaakt. U kunt echter geen twee dezelfde websites en / of bedrijfsnamen opgeven.

U kunt bijvoorbeeld achter de bedrijfsnaam de vestigingsplaats zetten en achter uw website kunt u bijvoorbeeld: #plaats zetten, voorbeeld:

http://www.domeinnaam.ext#plaats

Dit komt op hetzelfde adres uit en dan herkent ons systeem het niet als dezelfde website.

10. Bij het aanmelden heb ik een typefout gemaakt in het e-mailadres, wat nu?

Indien u bij het aanmelden een typefout heeft gemaakt in uw e-mailadres, waardoor u geen e-mail heeft ontvangen met logingegevens, kunt u contact met ons opnemen.

Ga hiervoor naar de desbetreffende bedrijvengids. Rechtsboven in beeld vindt u in het menu een kopje "Contact". Vul het contactformulier in en omschrijf hier duidelijk het probleem en de bedrijfsnaam waar het om gaat. Wij zullen vervolgens het e-mailadres voor u aanpassen en u hierover berichten. Daarna kunt u op de pagina "Inloggen" onderaan nieuwe logingegevens opvragen voor uw account.

11. Kan ik beeldmateriaal of foto's plaatsen?

Het is niet mogelijk om beeldmateriaal of foto's te plaatsen. Hiervoor hebben we bewust gekozen, omdat we onze bedrijvengidsen zo overzichtelijk en simpel mogelijk willen houden. Bezoekers kunnen via de website van het bedrijf meer informatie over het bedrijf vinden.

12. Bij mijn vermelding is het "Google Maps" kaartje niet beschikbaar en ik ben ook niet te vinden via het zoeken op postcode?

Indien het "Google Maps" kaartje niet beschikbaar is bij uw vermelding en u zodoende ook niet te vinden bent via het zoeken op postcode, dan hebben wij de zogenaamde "latitude" en "longitude" van uw adres nog niet kunnen vaststellen.

Indien dit probleem zich voordoet, krijgen wij daar automatisch een melding van. Vervolgens zullen wij binnnen enkele dagen handmatig de "latitude" en "longitude" vaststellen van uw adres.

Het is aan te raden om ook zelf te controleren of u uw adresgegevens goed heeft opgegeven zonder typefouten etcetera. Wij hebben namelijk de juiste adresgegevens nodig om bovenstaande handeling uit te voeren.

13. Wat is jullie privacybeleid met betrekking tot mijn e-mailadres?

Bij het aanmelden voor een bedrijvengids dient u uw e-mailadres op te geven. Hier gaan wij strikt vertrouwelijk mee om. Het e-mailadres zal niet zichbaar zijn voor bezoekers en deze zal niet kenbaar worden gemaakt aan derden.

Bezoekers kunnen echter wel contact met u opnemen via een contactformulier. Hierbij kunt u altijd zien dat de e-mail afkomstig is van een onze bedrijvengidsen. Ook kunt u zo nu en dan een e-mail van ons verwachten met mededelingen / nieuws over de bedrijvengids, waar u zich voor heeft aangemeld.

U kunt uw vermelding te allen tijde ongedaan maken, waardoor uw e-mailadres geheel uit onze database verdwijnt.

14. Ik ben webmaster van een website en ik wil linkpartner met jullie worden?

Indien u webmaster bent van een website en u wilt een link uitwisselen met ons, dan is dat mogelijk.

Onderaan elke bedrijvengids staat er op de home pagina een link naar onze linkpartners. Het uitwisselen van een link, heeft een positief effect op de vindbaarheid van uw website in zoekmachines. Indien een andere website een link naar uw website plaatst, zal een zoekmachine dit zien als een goed teken. Uw website is dan blijkbaar de moeite waard om naar te linken. Zo ziet een zoekmachine dit en vervolgens zal deze meer waarde hechten aan uw website.

15. Waar vind ik een overzicht van jullie bedrijvengidsen?

Voor een overzicht van onze Nederlandse bedrijvengidsen op dit moment, klik op: bedrijvengidsen.

16. Wat zijn de voordelen van een vermelding?

Op sommige websites is het niet meer gratis om een vermelding te plaatsen. U kunt zich echter altijd geheel gratis en vrijblijvend aanmelden, omdat er wordt gewerkt met een gratis proefperiode van 30 dagen. Indien u na deze periode geen actie onderneemt, zult u nooit hoeven te betalen. Het enige dat er gebeurt, is dat uw vermelding van de website verdwijnt.

Indien u inlogt op uw account, vindt u uitgebreide informatie. Het kan dus zijn dat uw vermelding helemaal gratis is.

De kosten voor een betaalde vermelding zullen altijd laag liggen. We willen dat elk gezond bedrijf dit gemakkelijk kan betalen. Er zijn veel bedrijvengidsen op het internet die belachelijke bedragen rekenen en daar gaan wij niet in mee. Vaak verkondigen deze bedrijvengidsen dat ze goed vindbaar zijn in zoekmachines, terwijl dit totaal niet het geval is. Dit laatste geldt ook voor de gratis bedrijvengidsen op het internet.

Hieronder volgen enkele redenen om u aan te melden:

1. Door uw vermelding op een van onze websites, zorgt u ervoor dat uw eigen website ook beter gevonden zal worden in zoekmachines.
2. De websites worden continu actief gepromoot. De inkomsten worden grotendeels weer terug geïnvesteerd in de websites. Denk hierbij aan advertenties, reclame, vindbaarheid etcetera.
3. Wij kunnen u in contact brengen met potentiële klanten.
4. Onze websites zijn goed vindbaar in zoekmachines.

We willen de bedrijvengidsen eerst goed in de markt zetten en dan pas vinden we het rechtvaardig om deze commercieel te maken. U zult dus nooit hoeven te betalen voor bedrijvengidsen, die nog niet goed in de markt staan.

17. Wat houdt een vermelding precies in?

Indien u een vermelding op een van onze websites heeft, kunnen bezoekers op verschillende manieren in contact met u komen. Bezoekers kunnen zoeken op postcode en zo bij uw vermelding terecht komen. Ook kunnen er per plaats en / of provincie vermeldingen worden bekeken. Vervolgens zijn er de volgende mogelijkheden:

1. Bezoekers zien uw telefoonnummer en kunnen u rechtstreeks bellen.
2. Bezoekers zien uw website, nemen een kijkje en nemen vervolgens via uw eigen website contact met u op.
3. Bezoekers hebben ook de mogelijkheid om via onze website een e-mail aan u te versturen.

Houd er rekening mee dat het dus nooit 100% is na te gaan of u een nieuwe klant via een van onze websites heeft verkregen, behalve in het derde bovengenoemde geval. Door een vermelding zal uw eigen website ook beter gerankt worden in zoekmachines. Ook zult u meer exposure hebben op het internet doordat onze websites goed te vinden zijn in zoekmachines.

18. Ik heb een andere vraag of opmerking?

Indien uw vraag niet vermeld staat tussen de "veel gestelde vragen" of als u een andere opmerking heeft, staan we u graag te woord. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op de desbetreffende bedrijvengids. Rechtsboven in beeld vindt u in het menu het kopje "Contact".
 


Sluiten